Om oss

Vi som står bakom PersonlighetsUtveckling är båda utbildade beteendevetare och brinner för att hjälpa andra människor att utvecklas och bli mer harmoniska.

Sofia Rahm

personlighetsutvekling sofiaTjej på snart 45 år som är född och uppvuxen strax utanför Helsingborg i Skåne och bodde tillsammans med mina syskon och föräldrar på en liten gård på landet. Mina föräldrar driver en flygskola där man kan lära sig att flyga. Jag har alltid varit intresserad av djur och natur och bor själv idag på en hästgård med både hästar, hundar och katter. Är mamma till två flickor som snart är vuxna vilket gör att jag idag har mer tid över till mitt eget företag inom reklam online och det här projektet och sidan kring personlighetsutveckling. Jag älskar mitt arbete och är tacksam att jag har möjlighet att arbeta med att hjälpa andra människor att få en mer avslappnad livsstil både i arbetslivet och privat. Ett av mina egna favoritredskap för att känna mig avslappnad och må bra är genom en härlig ridtur i skogen. Det ger mig tid och möjlighet att rensa mina tankar och även komma tillbaka med ny energi. Ibland är det inte helt lätt att hitta rätt i livet och ett av mina favoritcitat är ”Ta inte den kortaste vägen, ta den vackraste”. Välkommen till Personlighetsutveckling

Lillemor Svensson

personlighetsutvecklingTjej på snart 40, född och uppväxt mitt i centrala Helsingborg där jag bodde med min mamma och pappa. Jag bor fortfarande kvar i en villa i utkanten av Helsingborg tillsammans med min man som driver en bandyskola på sommaren och mina två barn, en tjej och en kille. Mitt stora intresse under min uppväxt var gymnastik vilket jag var väldigt aktiv i och tävlade inom ända tills jag var 16 år gammal. Efter min utbildning arbetade jag några år inom socialtjänsten med att hjälpa barn och ungdomar som hamnat lite snett i livet innan jag startade mitt eget företag som livsstilscoach, föreläsare och kursledare. Förutom mitt arbete är jag också aktiv inom föreningslivet där mina barn är aktiva. Ett annat projekt jag hjälpt till med är bloggen gladtomat.se. Där kan ni läsa min kompis jätte intressanta inlägg kring ekologisk mat och tomater. Mitt favoritredskap för att må bra och känna mig avslappnad är löprundor längs med havet. Då kan jag fokusera på mig själv och får möjlighet att rensa tankarna och fylla kroppen med ny energi. Mitt favoritcitat är ”Varje ny dag är en ny chans att förändra ditt liv”. Hoppas ni gillar PersonlighetsUtveckling!